Chloupky na prsou-vytrhávání

Dobrý den, je v něčem rizikové vytrhávání černých chloupků na prsou (pinzetou)? Může zím vzniknout nějaká komplikace? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nijak to rizikové není, pokud se při nešetrné manipulaci neporaníte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: