Chopn

Dobrý den, mám problém, mám chopn (viz.naměřené hodnoty) a teďka mám ještě jeden problém, mám nepříjemný pocit v krku a maličko se mi uleví, když si říhnu nebo zívnu, dostal jsem biredual na stavy, když se mi špatně dýchá ve skutečnosti si ho beru, když mám ten problém s krkem, jelikož se mi jakoby divně dýchá. Je to moc nepříjemné, ale chci se zeptat, jak jsou vážné ty moje hodnoty, 14 let jsem kouřil, ale hned po vyšetření jsem přestal a taky jaký vešetření si mám nechat udělat na krčním jsem byl, vše ok, může to být nějaký vedlejší účinek chopn? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine! Na dálku nemohu posoudit, oč se jedná, stav vyžaduje vyšetření a přímý rozhovor. Pokud jste se nedočkal adekvátní léčby u jednoho lékaře, zkuste konkurenci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: