Citlivá,nateklá pravá mandle

Dobrý den, již skoro 2 měsíce léčim angínu nejprve po 2 týdnech antibiotika pak už to došlo na operaci levé mandle,kterou mi odebrali. Po doléčení se problém projevil na pravé mandli,kde mi dali další antibiotika, po týdnu dobrání kontrola u lékaře proběhla v pořádku a po 4 dnech. mam opět pravou mandli nateklou,bolestivě se mi polyká i jazyk a pravé ucho bolí. Už si nevím rady co s tím předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nebyly dělány testy, nemusí se jednat pouze o klasickou angínu, ale i jinou infekční chorobu (mononukleoza atd) Pokud Vám tedy nebyly dělány testy, bylo by vhodné zajít na infekční oddělení, aby se vyloučily jiné příčiny než streptokoková angína.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nové léky na cukrovku vsází na ledviny, navíc se po nich hubne!
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: