Citlivé bradavky

Dobrý den. Mám dotaz a budu ráda za odpověď. Již třetí den mám citlivé bradavky na dotek. Beru antikoncepci přes rok, nyní jsem ve druhém týdnu platíčka. Beru opravdu svědomitě, nikdy jsem nevynechala, tudíž těhotenství snad můžeme vyloučit. Mám bradavky neustále vztyčené, to jsem nikdy nemela. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, citlovost bradavek se může při užívání antikoncepce objevit a není to žádný negativní příznak.Prostě momentální hormonální situace v organismu to způsobí. Pro jistotu a uklidnění si můžete udělat těhotenský test. s pozdravem MUDr.VIlém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: