Co to znamena?

Dobry den,mam takovou otazku..je mi 31 a mam 2 letou holcicku...(cisarskym rezem)asi po roce a pul jsem otehotnela znova ,jenze jsem do mesice zacla krvacet a tak me museli tehotenstvi prerusit...potratila jsem.pak jsme3 mesice klid a pak jsme zacli a dalsi 3 mesice se to nedarilo az tento mesic jsem si zjistila ovulaci a delali vse jak se ma...21.11.jsem mela mit mestrulaci a take ji mam,jenomze jsem si delala test 4 dny pred a byl pozitivni delala jsem si ho kazdy den 3 krat po sobe a vzdy vysel pozitivni i kdyz slabe(rikala jsem si ze je brzo).a dnes,kdyz jsem zacla krvacet rano slabe udelala jse si test a byla tam jen nepatrny naznak ani to nebylo vydet spis vysel negativne..chci se vas zeptat jestli to je to co si myslim,ze se tehotenstvi neudrzelo,nebo jestl si ho mam zkusit jeste tak za 4 dny??dekuji za odpoved...uz jsem zoufala..strasne si prejem druhe miminko....hezky den

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě nejlepší rada kterou vám mohu poskytnout je navštivit gynekologa,stanovit krevní HCG a provést ultrazvukové vyšetření a budete mít jistotu , Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Arašídy, postrach alergiků
Články: Arašídy, postrach alergiků
Víte, které pochutiny...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: