Crohnova choroba - porucha růstu

Kvůli Crohnově chorobě mám poruchu růstu. Bude to někdy v pořádku? Bude mi 15 a ještě nemám měsíčky. Jestli je nedostanu do 15, tak mě můj doktor chce poslat na injekci k vyvolaní. Je to nutné?

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Natko, indikaci k hormonální substituci by měl posoudit Váš gastroenterolog společně s Vaším gynekologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: