Cysta nebo možné těhotenství?

Dobrý den pane doktore. Muj dotaz zní, jestli mužu mít slabě pozitivní těhotenský test kvuli cystě. Léčíme se s manželem pro neplodnost podstoupily sme 3x IVF jednou úspěšně s potratem v 7tt. Ted nám doporučily IUI tento cyklus, ale MS už má 6 dní zpoždění a testy mám slabě pozitivní, jenže po IVF sem začala trpět na cysty na vaječníku, minulý měsíc mi při kontrole řekli, že mám cystu prokrvenou nevím co to znamená jestli sem to teda dobře napsala:-/...Minulý cyklus sme na IUI nemohli jelikož sem po MS stále špinila asi 14 dní, na to mi dali ňáké léky pokud nepřestanu špinit tak nasadit že mi to asi dělá cysta, ale já přestala špinit tak sem si je nenasadila a OVU tedy měla proběhnout snad. Prosím o radu jestli opravdu muže cysta ovlivnit pozitivu testu nebo je tu šance na těhotenství? Vím, že by testy měli být už krásně pozitivní a ne jen slabě když sem 33 DC. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Cysta by positivitu testu neměla ovlivnit, mohla způsobit ono špinění rozhodující bude v tomto případě ultrazvukové vyšetření a kontrolní těhotenský test z krve. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: