Cysta v základním článku 2.prstu prave ruky

Pane doktore moc děkuji za odpověď. Po pravdě jste mne uklidnil. Přece jen v dnešní době všech možných i už nemožnych nemoci...tata mi pred rokem zemřel na rakovinu slinivky a stále ho mám před očima. Včera jak na potvoru mi při námaze v prstu dost pichlo. Od te doby byl dost citlivy. Cysta nijak zvlášť jinak nevystupuje, ale citim malynky hrbolek...jakoby krivou kost v miste bolesti..i když ted uz mne skoro kolem dokola v te urovni. Mužu si brát léky od bolesti? Ukazováček se špatne šetří :-( muzu dělat něco čim bych si zatim sama pomohla? Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Určitě léky proti bolesti si můžete brát jako každý jiný. Pokud by to ale opakovaně mělo být kvůli vašemu prstu je třeba ortopedické kontroly, prst by v podstatě bolet vůbec neměl.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x