Cysty na slinivce

Asi 3 roky mám diagnostikováno: chronická pankreatitis, cystický komplex rozhraní hlavy a těla. Užívám pangrol 20 000 3x denně.Subjektivně mám občas pocity tlaku v okolí žaludku. Bylo mi navrženo endosonografické vyšetření spojené s biopsií. Chtěla bych poradit, zda je to nutné. Stav je stále stejný, ani laboratorní vyšetření krve se téměř po uvedené 3 roky nemění. Děkuji za radu. S pozdravem Jitka Pauzarová

Odpověď odborníka:

Je otázka, proč vám lékaři toto vyšetření navrhují. Pokud se obávají určitých nebezpečných komplikací , které u vašeho typu onemocnění mohou nastat (nádor), vyšetření bych jednoznačně doporučila.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: