Cysty na stitnej zlaze

Dobry den, rada by som sa opytala nedavno mi zistili ze mam cysty na stitnej zlaze na pravej strane bolo to nahodne nahmatala som si hrcku na krku tak som hned isla k dr. ta mi zobrala vzorku a podla sona tam toho videla viac iba mi povedal ze sa to musi vyoperovat.Moja chyba nebola som pred nalezom na kontrole 6r. a ani som nic neuzivala.Doktorka mi nebola ochotna povedat vysledky po telefone takze ani neviem co tam mam ale posledne 2dni mam bolesti na tej strane,opuchnute tak ma to este nikdy nebolelo nemozem sa zasmiat,tazko sa mi preglga ...mozem to mat nieco vazne alebo zapalene?Medzi tym som musela odcestovat do zahranicia tak teraz iba trpnem nerada by som aby sa mi to rozsirilo,alebo prasklo..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, on-line je velice těžké radit, o co by se mohlo jednat. Nevím, kde vás to bolí a tedy ani, zda bolest opravdu vychází ze štítné žlázy. Občas se stává, že rychle zvětšená cysta štítné žlázy může bolet, mohou se zde objevovat i bakteriální či virové záněty. Zda se ale u vás jedná právě o tuto možnost, to bohužel nevím. Možná by stálo za to i v zahraniční navštívit ORL lékaře, ať se vám raději do krku podívá. Držím palce a přeji hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Radiojod | Od: Gven | 4.12.2014 00:30
Dobrý den, chtěla bych se zeptat . Jsem po
odebrání štítné žlázy v důsledku
pozitivního nálezu rakoviny. Probíhalo to
klasický,operace po pár měsících radiojod
silná dávka a 14 dni v nemocnici. Po roce
menší dávka radiojodu týden v nemocnici
. Výsledek byl vždy naprosto čistý . Ale
jinak nic moc tělo oteklé, žiti nepřijemne
Trvalo mi to přes dva roky než jsem se
dostala zpět do kondice . Ale teď mě čeká
po pěti letech další dávka a mě se nechce
zase zahltit tělo chemii . Každý rok chodím
do nemocnice na ultrazvuk a krev a vše je
v pořádku . Musím opravdu znovu
podstoupit tuto chemickou kapitolu???
Vezmou mi na měsíc hormony,oteču do
neuvěřitelných rozměrů, nebude mi dobře
a po týdnu se z toho budu zase několik let
dostávat . Kdyby něco na kameře svítilo
neváhala bych,ale nesvíti tak nevim...
A s přítelem chceme ještě miminko a to teď
už asi taky nepůjde:(
Děkuji za odpověď
reagovat
re:Radiojod | Od: uLekare.cz | 4.12.2014 09:43
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Uzlíky na štítné žláze: řeší se pozorováním, ale i operací
Slunce lupénce dobře slouží, ale špatně vládne
Články: Slunce lupénce dobře slouží, ale špatně vládne
Málokdo z těch, kteří trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Infekční komplikace atopického ekzému
Články: Infekční komplikace atopického ekzému
Ekzém není jen nepříjemný...
Genetické vyšetření
Články: Genetické vyšetření
Genetické vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: