Divné vnitřní pocity

Dobrý den, před 14 dny se u mě objevily příznaky panické poruchy ve formě určitých "atak", ovšem od té doby ataky nepociťuji, ale mám tlaky v hlavě a začalo mi mírně pískat v uších a když chodím mívám pocit, jak kdybych měl upadnout či omdlít nebo ztratit rovnováhu, ale nestalo se. Může to být nějaká stresová reakce na nedávné úmrtí mé babičky? Podstoupil jsem zatím rozbor krve a holter monitoring a to bylo v pořádku. Ovšem nebývá mi zle pořád, je to jak na houpačce, jeden den mi je dobře, další zase špatně. Může to odeznít samovolně? A jestli jo, tak po jaké době? Užíval jsem Grandaxin, ale neměl na mě velké účinky.

Odpověď odborníka:

Těžko Vám takhle -na dálku -odpovědět.Vaše potíže mohou mít i jiné zdroje a důvody.Možná ,že úmrtí Vaši babičky byla jen spouštějící situace. Navštívil bych psychologa a tyto všechny skutečnosti s nim probral

doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD
doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Privátní ambulance v Praze 6, Vítězné náměstí 10,
Vedení Institutu aplikované psychoanalýzy,
Vedení Psychoanalytické kliniky v Opocně,

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kostní denzitometrie – kdo by ji měl podstoupit
Články: Kostní denzitometrie – kdo by ji měl podstoupit
Ke zjištění osteoporózy...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Tenisový loket...
Pravidelný pohyb chrání střeva
Články: Pravidelný pohyb chrání střeva
Pravidelným provozováním...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: