Dlouhe spineni-antikoncepce-tehotenstvi

Dobry den pane doktore, chtela bych se Vas zeptat na Vas nazor. Beru HA Miverva, uz necely rok, nikdy jsem s ni nemela zadny problem. Poslednich 6 mesicu jsem ji brala bez prestavky. Za pulkou posledniho platicka jsem si zapomnela vzit 2 pilulky, samozrejme me nenapadlo nic lepsiho, nez jsi 3. den vzit 3 pilulky, temer ihned se dostavilo spineni, trvalo tyden, udelala jsem si 7denni pauzu, po tydnu spineni jsem dostala zrejme menstruaci, trvala 7dni(obvykle trva 5 dni), nasledujicich 14 dni opet spinim, predtim se jednalo spise o hnede spineni, ode dneska spis ruzovy, poboliva me podbrisek, tehotensky test jsem si delala a byl negativni, docetla jsem se, ze ruzove spineni muze znamenat usidlovani vajicka v deloze atd..coz by me asi porazilo..pohlavni styk jsem mela priblizne pred mesicem, ale to bylo jeste v pravidelnem uzivani HA..pokracuju v brani HA a jsem uz za pulkou noveho platicka muj dr. je nemocny a ja musim cekat dalsi tyden, az bude opet OK, do te doby myslim ale, ze se asi zblaznim... mockrat dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud jste měla poslední pohlavní styk při pravidelném užívání antikoncepce / spermie v pochvě může přežívat 3-4 dny/ nemusíte se obávat ,dokončete platíčko a vyčkejte menses příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x