Dobrovolná obřízka

Dobrý den, dnes jsem byl u doktora na urologii se domluvit na odstranění uzdičky, jelikož jí mám dost krátkou a je to pro mě bolestivé. Říkal jsem mu, že se chci rovnou objednat i na celkovou obřízku, na to mi řekl jestli jí opravdu chci, že pokud nemám nějaký závažný problém, není potřeba jí dělat a bude mi stačit jen uzdička. No nestihl jsem mu v tom zmatku a z té nervozity říct, že při erekci mám problém přetáhnout předkožku zpátky, musím vždycky počkat až erekce trochu povolí, pak to celkem jde, ale taky obtížně. Navíc mám po sexu vyschlý žalud a trochu popraskaný. Poslední dobou se mi často i přes důkladnou hygienu dělá smegma. Dost jsem o tom četl, že se tím sníží riziko pohlavní nemoci, zlepší se hygiena apod.. Jen se bojím té citlivosti, hlavně při sexu. Na nošení v trenkách si časem zvyknu řekl bych. No, myslíte že takto dobrovolná obřízka má smysl, nebo je to naprostá blbost?? Díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli je předkožka opravdu užší a jedná se o tzv. funkční fimózu, tak to není blbost. Pokud je problém jen s uzdičkou, tak postačí její plastika

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: