Dotaz

Dobry večer. Trpím OCD již 3 roky beru leky asentru... Mam dotaz bral jsem davku 150mg,tu snižil postupně na 50mg. Pote jsem to vysadil uplně na asi na 10dnu..... Jelikož sem pocitoval navrat potíži začal jsem opět uživat lek spět ale začal jsem rovnou na davce 100mg..... Muže mi to nějak ubližit ???? Je to ale už dva měsice spětně..... Jelikoš mi neni dobře ted beru tyden150mg...mam uzkosti a navrat uzkostnych myšlenek. Lekaře mam sveho,ale neví že jsem to zkusil vysadit. Proto se ptam vas,děkuji za odpověd ......

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval ihned kontaktovat ošetřujícího lékaře a oznámit mu vysazení léků. Samovolné vysazování a opětovné nasazovaní léků totiž může mít velmi neblahý vliv na vaše zdraví. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: