Dotaz

  • Dotaz od: rolandgarros
  • Publikováno: 29.12.2009
  • uLékaře.cz

Ano ž se mi i hůže dýchá někdy. Co když nezajdu je to nebezpečné po dvou letech. No pravě nebyl jsem s tim 2 roky a ted se bpjim ze to bude mit vazne nasledky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vysoký tlak ještě nemáte ani potvrzen, je proto zbytečné se obávat a odkládat návštěvu u lékaře - nikdy není pozdě se začít léčit. Jděte k lékaři a určitě se vše upraví - pokud budete potřebovat léky a brát je pravidelně. Jiná rada není. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: