Dotaz

Dobry den pane doktore měla bych dotaz chci postoupit umelě oplodneni mám už recep na inejkce do mam obednané ale v pondělí jsem zistila od pana doktora ze mam na levem vajecniku strusty je možné i přesto postoupit uměle oplodněni. děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jistě IVF můžete podstoupit i se srůsty, jen úpřímně řečeno nechápu,jak na to gynekolog přišel? Z obyč. prohlídky s ultrazvukem? Nebo jste po laparoskopii?

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: