Dotaz

dobry den,v cervenci jsem prestala brat antikoncepci,protoze by jsme chteli s pritelem miminko,menstruaci jsem dostala az 4.9. a koncila 9.9. (po 30 dnech)dalsi az po 37dnech neni to dlouho?nevadi to nejak k otehotneni?dekuji

Odpověď odborníka:

Normální cyklu trvá počítáno od prvého dne menses 28 dní spodní hranice normy je 21 dní a horní 35 dní,veďte si menstruační kalendář,otěhotnění by to nemělo vadit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nové léky na cukrovku vsází na ledviny, navíc se po nich hubne!
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: