Dotaz na antikoncepci u antibiotik

Chtěla bych se zeptat, zda mohou antibiotika Rovamycine ovlivnit účinnost antikoncepce Lunafem a jak dlouho po dobrání antibiotik by jsme si ještě měli s přítelem dávat pozor. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, mohou, po dobrání by jste měli ještě používat pro jistotu kondom do další menses, i když účinek antibiotik v tomto směru bývá spíše přeceňován příjemný dne

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: