Dotaz na souvislost

Dobry den chtel bych se zeptat je mi 14 let a od malicka co jsem zacal vnimat tak jsem mel neco zvlastniho na levem varleti do tedka jsem si myslel ze je to normalni ale nedavno jsem se koukal na internet a popisu odpovida vodni kyla varlete pry to neni smrtelne ale ted me chvilema slabe picha pod zebrem na leve strane dole, stolice je v poradku zadne horecky mam normalne chut k jidlu jsem schopnej vypit az dva litry mleka denne sladkosti uz jsem rapidne omezil pred rokem hrozne mi chutnaj jogurty jsem hubeny a vazim 70kg cca a jsem vysoky okolo 190cm aktivne sportuju ale ted v zime to nejak nejde neni snih nekdy me boli svaly na nohou stehna, a po dlouhe dobe nekdy zada (problemy se zady jsou v rodine tatova strana) ale v trislech na obou stranach me taky poboliva obcas vsechny bolesti ktere jsem napsal jsou slabe. Tento dotaz jsem nevedel kam zaradit jo a mam takovy extremni strah z injekcnich strikacek takze pri odberech mirne omdlivam prosim o odpoved na email --- helghastik@email.cz predem dekuji za odpoved nashledanou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hydrokéla opravdu není smrtelné onemocnění :-) Na druhou stranu pokud máte útvar od dětství, jistě by si ho dětský lékař při pravidelných prohlídkách všimnul. Pokud Vás trápí pochybnosti, cítíte tlak, bolesti nebo jiné obtíže, zajděte k Vašemu lékaři, přes internet Vám bohužel blíž poradit nemůžeme.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: