Dráždivý kašel v těhotenství a posunutí placenty

Dobrý večer pane doktore, chtěla bych se vás zeptat, zdali dráždivý kašel může nějak ohrozit plod a zdali nehrozí posunutí placenty a jaké by pak byly příznaky. Dekuji. Hezky večer. Andrea

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy posunutí placenty při kašli není pravděpodobné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: