Dutiny ( bolest hlavy)

Dobrý den. Před více než dvěmi měsíci me zašala bolet hodně hlava v oblasti mezi očima. Trpěla jsem totiž silnou rýmou. Na popud rodičů jsem se tedy vydlala k lékaři aby případně vyloučil ZÁNĚT DUTIN. Nestalo se tak. Poslal mě na rentgen dutin a jelikož jsem měla silný zánět dal mě ATB amoksiklav. Po týdnu jsem šla na kontrolu a stav nebyl o moc lepší a proto mě prodloužil ATB ještě na jeden týden. Po dalším týdnu mě už jen doporučil kapky a já mohla jít do školy. Po dnech se ale bolest znovu vrátila. Dozvěděla jsem se že existuje taky punkce dutin a že se prí potom uleví. Vrátila jsem se tedy znovu k lékaři s tím že mě udělá punkci. On to však vyloučil a řekl že mám chronickou rýmu. Dal mě nějaké kapky. Do školy jsem ale chodit nepřestala. Každý večer si dám kapky SANORIN a inhaluji páru z vincentky atd. Bolest hlavy ale neustupuje a stále ji cítím. Jediné co se na tom změnilo že jsem přestala smrkat, jelikož mám volný nos. Ale hned pár centimetrů nad tím je zaražená rýma. Nevím jak se mám léčit. Nepomáhá mi ani dvacetiminutová inhalace. předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,moc a moc se omlouvám,že Vás asi zklamu,ale vzhledem k tomu,co všechno jste již s panem doktorem absolvovala,by bylo opravdu moudré vrátit se do jeho ordinace a požádat o schůzku.tedy návštěvu v čase,kdy ani jeden z Vás nebude pospíchat.Vy prosím klidně naformulujte své dotazy a požádejte o nějaký návrh léčebného postupu,bylo by možné jistě navštívit alergologa-imunologa,ale i ten by neměl začínat s Vámi pracovat bez znalosti Vaší dosavadní léčby.Myslím,že máte s panem doktorem,který Vás až dosud léčil,společný cíl-aby Vám bylo lépe.Dosavadní relativní nezdar je možná jen v tom,že některé nemoci potřebují svůj čas k úplné úzdravě.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ischemická choroba srdeční
Články: Ischemická choroba srdeční
Co měl lékař na mysli, když...
Když za kopřivku může mechanický tlak
Články: Když za kopřivku může mechanický tlak
Tahle nepříjemná potíž...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rádi ochutnáváte speciality? Pozor na motolici!
Články: Rádi ochutnáváte speciality? Pozor na motolici!
O motolici jsme často...
Těhotenský test může kvůli špatnému použití ukázat falešný výsledek
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Články: Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Potíže s cévami jsou dnes...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: