Důvěra k antikoncepci

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Užívám hormonální antikoncepci Artizia, ale nevím, jestli je spolehlivá. Používám tedy pro svůj klid s partnerem i kondom. Byla by 100% ochrana, když budu brát antikoncepci a třeba bych k tomu použila čípky Pharmatex? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,je to spolehlivá kombinovaná antikoncepce. S čípky můžete.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: