Embolia/neembolia

Dobry den, pred pol rokom mi lekari povedali, ze mam emboliu pluc na zaklade zvysenych DDimerov (10xvyssie) a CT vysetrenia. Scintigrafia potvrdila ventilacny a perfuzny vypadok v lavom laloku pluc a perfuzny vpravo. Po pol roku liecby warfarinom a fraxiparine je nalez uplne rovnaky. Vylucili onkologicke, hematologicke, autoimunitne ochorenie a pricinou vraj bolo uzivanie antikoncepcie(uz ju neuzivam samozrejme). Okrem toho mam zvysene FW 72/120, RF 80 a CRP 23. V moci mam krv na 2-3+, ale podla nefrologa je to v poriadku. Lepsie sa necitim. Bolo mi povedane, ze liecbu ukoncia. Znamena to, ze som zdrava?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše hodnoty nejsou zcela v pořádku. Dle Vašich výsledků by se mohlo jednat o revmatologické onemocnění. Nevím, zda-li byly provedeny příslušené odběry. Pokud se i nadále necítíte dobře, je třeba pátrat dále. Držím palce, ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: