Endokarditida

Dobrý den. Již tři týdny mne trápí bušení srdce - přes den i noc, zvýšené teploty a svalová únava. Laboratorní hodnoty z krve jsou v pořádku, CRP 0. Lékař mne odeslal na UZ vyšetření k vyloučení endokarditidy. Na vyšetření jsem nucena čekat téměř dva měsíce (objednané). Je dle Vašeho názoru podezření opodstatněné ? Pokud by se jednalo o podezření na tuto chorobu, očekávala bych poněkud rychlejší průběh šetření. Jiná další vyšetření jsem neprodělala. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! na podkladě 5ti řádků Vašeho dotazu nemohu diskutovat s postupem lékaře, který Vás viděl a vyšetřil! Doporučuji ještě doplnit základní laboratorní testy, zvláště krevní obraz., pokud jej ještě nemáte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: