Enterococcus faecalis - dotaz

Zdravím, trpím již rok bakterii Enterococcus faecalis s itl. na Nitrofurantoin. Chtěl bych se zeptat, jestli existuje alternativní léčba, jelikož antibiotika nezabírají. Poté co vlastně tato bakterii způsobuje, jak je pro člověka nebezpečná. A především, jestli má vliv na erekci?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží, kde tu bakterii máte a jestli máte potíže. Je to běžně se vyskytující bakterie, která obvykle není nebezpečná a určitě nemá vliv na erekci. Léčba spočívá v podávání antibiotik a její nutnost závisí právě na lokalizaci a příznacích infekce

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: