Extrakce ost. materiálu

11.7. 2013 jsem podstoupila operaci zlomeniny pravého hlezna (zev. mall Weber B) Diagnóza S8261. V kotníku mi zbylo 6 šroubů a dlaha. Chci se zeptat, je lepší kovy nechat nebo jít na extrakci? Kdy je to nejvíce vhodné?

Odpověď odborníka:

Jednoznčně kovový materiál odstanit. Nejlépe 16 měsíců po původní operaci, samozřejmě pžředtím rtg snímek a zhojená zlomenina.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: