Fimoza

Dobrý den, mám 4leteho syna, ktery ma o polovinu (mozna i vice) mensi penis, nez jeho vrstevnici. Navic mu nejde uplne do konce přetáhnout predkozka, v puli zaludu to ma slepene. Pri curani, ani erekci mu to zatim vubec nevadi. Jeho otec s velikosti penisu problemy nema, tak vylucuji dedicnost. Muj dotaz smeruje, zda lze ocekavat, ze v puberte vse dozene a slepena predkozka mu jeste povoli, nebo zda nas ceka obrizka? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s předkožkou byste měli začít cvičit. Pokoušejte se ji denně při koupeli jemným tahem přetahovat. Při potížích pomůže lékař. Velikost penisu, pokud není jiná deformace genitálu nebo známka poruchy vývoje, nelze moc dobře posuzovat před pubertou. Tudíž bych se tím ještě několik let netrápil

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: