Fimóza

Zdravím, již od mládí trpím fimózou. Když mi bylo 5 let, podstoupil jsem částečnou obřízku, ale problémy se vrátily (je mi 13). Situace je taková, že bez erekce přetáhnu předkožku přes žalud bez problému, ale s erekcí to skoro nejde. Dá se to nějak "rozcvičit" pravidelným přetahováním? Nebo by pomohla nějaká mast? Obřízky se docela hrozím, chtěl bych se jí vyvarovat a podstoupit co nejméně invazivní řešení. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohla by pomoci kortikoidní mast, ale v tomto stavu - po částečné obřízce je to málo pravděpodobné

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: