Folikulární neoplazie

DOBRY DEN,JSEM PO PUNKCI ŠŽ,V PRAVÉM LALOKU MÁM UZEL,BIOPSIE NEVYLUČUJE FOLIKULÁRNÍ NEOPLASII,CHTĚLA BYC VĚDĚT JESTLI TO ZNAMENÁ ŽE JE PODEZŘENÍ NA ZHOUBNÝ NÁDOR,POKUD ANO JAKÁ JE ŠANCE NA VYLÉČENÍ,NEBO JE VTU MOŽNOST ŽE JE TO NEZHOUBNÉ-BYLA MI INDIKOVÁNA TOTÁLNÍ THYROIDEKTOMIE,TKREV JSEM PRÝ MĚLA VÝBORNOU ALE TO BYLO PŘED 6MĚSÍCI,MÁM STRACH PROSÍM VYSVĚTLETE MI CO SE DĚJE PŘEDEM DĚKUJI MOC ZA ODPOVĚD A I TAK VÁM PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE A MNOHO ÚSPĚCHŮ V NOVÉM ROCE

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podezření na nádorové onemocnění tady je, pokud absolvujete odstranění štítné žlázy a potom budete chodit pravidelně na kontroly, je vyléčení vysoce pravděpodobné. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: