Ganglion v koleni

Dobrý den, pravděpodobně mám v koleni ganglion. Navštívila jsem ortopeda a provedl mi punkci, která byla neúspěšná. Ganglion se pomalu zvětšuje a občas je velmi bolestivý. Dočetla jsem se, že po odstranění se neustále tvoří znovu. Má tedy vůbec význam podstupovat operaci? Je nějaká možnost, že časem přestane bolet a nemusím tedy jeho odstranění řešit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Popisované je ganglion menisku a pokud tomu tak je odstraní se s částí menisku. Opakování se nepopisuje. Potíž by takto měla odeznit. Rehabilitace po artroskopickém výkonu na koleně.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: