Gardanella

Dobry vecer chci se zeptat dle vyteru mi nasly gardanellu vaginalis a doktor nasadil entizol.vzhledem k tomu ze kojim tak jsem ty prasky odmitla i kdyz doktor to pise kazde i ktere jsou kojici.nechala jsem si napsat mamicor myslite ze je tl vhodna lecba na gardanellu nebo je neco jineho krom entizolu kdyby mamicor nahodou nepomohlo.. .prerusit kojeni opravdu nechci.moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Entizol podávaný vaginálně by neměl mít na kojení žádný vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x