Gelove nehty

Dobrý den, mám strach ze kdyz sem si delala Gelove nehty z prstynkem a naramkem ze me to ozarilo, jenze ja si to v ten moment nikdy neuvedomim az dnes. Je možné ze mi to nejak může ublížit ? Dekuji hezky den.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, buďte klidná, ublížit Vám to nemůže. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: