Gel

Dobrý den, po gynekologické operaci v r. 1993 mi byl odstraněn vlevo vaječník, od této operace mně pobolívá na levé straně, lékař se přiklání k srůstům. Na internetu jsem zaregistrovala novou metodu a to Hyalobarrier gel, který se aplikuje při rozrušení srůstů. Zatím není hrazeno pojišťovnou. Je tato metoda úspěšná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá paní Venko, informujte se na nejbližším gynekologickém oddělení, popř. si vyhledejte v seznamu na přiloženém odkazu ( http://www.srusty.cz/cz/odborna-pracoviste/ ), zda se ve vaší nemocnici zabývají rozrušováním srůstů pomocí tohoto gelu, pokud ne, navštivte pracoviště vzdálenější. Uspěšnost u toho kterého pacineta se nikdy nedá předem odhadnout, záleží na mnoha okolnostech (délka přítomnosti srůstů,jejich množství, příčiny vzniku...), ale ptejte se na konkrétní zkušenosti pracoviště, kde toto provádějí. Objednejte se třeba na konzultaci a položte otázky operujícímu lékaři se zkušenostmi. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: