Genitální bradavice-kondylomata ???

Dobrý den, už asi 2 týdny pozoruji že se mi u pochvy udělal takovýto výrustek, jsem z toho docela na nervy, v uterý jdu ke gynekologovi ale stejně chci vědět co mě čeká, jedná se tedy o genitální bradavici nebo je to jen neškodný výrustek? , chci taky podotknout že už asi přes pul roku se léčim s kvasinkami, tak jestli to nesouvisí s tím ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle obrázku by se opravdu mohlo jednat o genitální bradavici, která je lokalizovaná blíže ke konečníku. Existuje celá řada léčebných metod, chemické - některé z nich můžete aplikovat i sama doma, chirurgické nebo třeba laser. Pokud se diagnosa potvrdí, lékař Vám vybere tu nejlepší možnost, jak bradavičku vyléčit. V opačném případě bude mít bradavička tendence k růstu a šíření i na okolní tkáně.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: