Genitální bradavice přenos

Dobrý den, s přítelem jsme se před rokem léčili na genitální bradavice, jemu se pak párkrát vrálily, používá Wartec. Asi před 14 dny došlo k orálnímu sexu, bohužel až poté jsme zjistili, že se mu jedna malá bradavička opět vrátila. Je možný přenos kondylomat při orálním sexu do krku? Důvodem je to, že od včerejška pociťuji vzadu v krku jakoby pupínek, který cítím při polykání na prázdno. Napadlo mě, jestli není možná souvislost. Děkuji za odpověď. Kristýna

Odpověď odborníka:

dobrý den, kondylomata nejsou vázána jen na genitál,mohou se objevit i v krku.lékař ORL potvrdí či vyvrátí diagnosu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: