Gs dormian rapid a ha

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda může ovlivnit GS Dormian Rapid (přírodní tobolky na podporu spánku) ovlivnit HA Lunafem. Vzala jsem ji asi 2h po spolknutí HA. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemělo by dojít k žádnému ovlivnění účinku antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: