Gynekologické obtíže

Dobrý den,obracím se na Vás dotazem s obtížemi se zažíváním,častými bolestmi hlavy.zad v oblasti dolních bederních,občasné vyvolání zvracení,nechutenství,používám trgular už dva roky,mám i silné výtoky.může to mít co dočinění se STŠ.nemůžu tím ohrozit i přítele.děkuji mnohokrát.S pozravem B.H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uvedené potíže mohou mít mnoho příčin, mohou souviset např. s hoprmonální nerovnováhou, doporučuji obrátit se na Vašeho gynekolga, případně zajít na endokrinologické vyšetření. Syndrom tixického šoku má ale jiné příznaky, navíc jde o akutní problém, zatímco Vaše obtíže jsou spíše chronického rázu. bylo by dobré zjistit příčinu vašich obtíží, proto by možná bylo vhodné i dermatovenerologické vyšetření, zda není příčinou pohlavně přenosná nákaza.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: