Gynekologie - tampony

Dobry vecer. Mam jeste jeden dotaz,kamaradka mi rikala ze kdyz nosim tampony ze se nevycistim. Co prosim je na tom pravdy,Pane Petruzelo.Rikal ji to jeji Gyneklog.Dekuji Lubka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při nošení tamponů, pokud byste tedy měla jeden tampon zavedený devět hodin a déle, hrozí (tím, že je zablokován volný odtok krve a větrání) k pomnožení stafylokoků (bakterie) a vzniku syndromu toxického šoku. Ale odtoku krve z dělohy to nezabrání a při plně spotřebovaném tamponu krev proteče skrz něj, takže se vyčistíte tak jako tak.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: