Hemangiomy ii

Hemangiomy II Paní doktorko prosím nezlobte se na mne,ale opravdu nevím co mám dělat. Dělají se mi hemangiomy hlavně na rukou při zvýšeném tlaku a hlavně při psychickém vypětí a to okamžitě. Některé hlavně na prstech rukou se za cca 3dny i stahnou,ale většina zůstane trvale a odstraní je až cévní laser. Já opravdu nevím čím to je, dělají se mi rovněž při čemkoliv co má snižovat tlak a rozšiřovat žíly. Geneticky je u nás nikdo nemá, měl jsem prodělanou infekční monoukleozu, silně jsem min. rok v létě zhubnul kvůli stresu a od te doby se to vleče a čím dal více zhoršuje. Hematologické vyšetření bylo naprosto v pořádku. Prosím pomozte mi, udělal bych cokoliv,aby se tento problém vyřešil jsem z něj opravdu zoufaly :( nikdy jsem žádné zdravotní problémy neměl. Odpověď odborníka: Jedná se skutečně o hemangiomy nebo o drobné krevní výronky - petechie? V tom druhém případě by mohlo pomoci dlouhodobé užívání Ascorutinu v dávce 3x2 tbl. a existuje i určitá souvislost s prodělanou mononukleosou. Doporučuji zkontrolovat protilátky, zda nedošlo k reaktivaci infektu. Ano jedná se o hemangiomy, Ascorutin jsem zkousel uzivat,ale spise mi celou vec jeste zhoršil od te doby mne buší srdce a zvýšil se mi tlak. Nemůže byt problem ve slezině? Jaterní monoukleozu jsem měl v r2008, problemy s hemangiomy mam od 7/2010. Děkuji za jakoukoliv radu. Odpověď odborníka: Tato diagnosa se mi přesto nezdá. Hemangiomy vznikají během měsíců a let a nikdy jsem se nesetkala s tím, že by se vytvořily během několika dní a už vůbec ne s tím, že by samovolně vymizely. vyvolávající příčina vzniku hemangimů není známá, se slezinou to nesouvisí. Také se domnívám, že Ascorutin ( což je pouze rutin a vit. C) nemůže vyvolat změny krevního tlaku a nárůst počtu hemangiomů. nejlepší by bylo, kdybyste mohl poslat fotografii. Bohužel je to tak jak popisuji, hemangiomy mi naskakuji během několika dnů nové do 2měsíců jich bylo cca 100ks. Jsou miniaturní o velikosti kolem 1mm. Včera jsem byl u p. MUDr. Bednáře,který mi je odstranuje cévním laserem, neví si sam s timto rady, nikdy se s tím nesetkal. Hemangiomy se mi dělaji dale při čemkoliv co rozšiřuje žily například po tabletách vitaminu E či Rutinu. Po ascorutinu se mi opravdu zvysuje tlak,ale to bude spise nějaka alergická reakce bral jsem jej 3mesice 3x2tbl. denně pak jsem to raději z těchto důvodu vynechal. Nevím si s tím rady. Velice mne to trapí,ale dle p. doktora mi v tomto západní medicína není schopna pomoci a mam se pokusit o alternativní léčbu. Děkuji Vám za vše.

Odpověď odborníka:

Tak bohužel toto je i pro mne zcela raritní případ a souhlasím s vaším ošetřujícím lékařem, že by stálo za to zkusit celostní medicínu či jiné alternativní postupy.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x