Hematom a masturbace

Dobrý večer,pane doktore,chtěla jsem se zeptat na jednu choulostivou věc. Jsem těhotná a užívám utrogestan vůči hematomu,který mám v děloze. Pomalu se sám ztrácí. Paní doktorka mi řekla,že mám vynechat pohlavní styk a chci se zeptat,zda masturbace (ne sprchou,ale pod tekoucí vodou při napouštění vany) může ublížit plodu? Jsem 15+0tt. Děkuji za odpověď na můj zvláštní,či hloupý dotaz.

Odpověď odborníka:

Pokud je v dutiny děložní hematom pak do jeho vstřebání by bylo vhodné jakékoliv sexuální aktivity vynechat.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: