Hematom a zarudnutí kůže u zápěstí

Zdravím Vás, pane doktore, v březnu jsem podstoupila operaci zápěstí s diagnozou symdrom de Quervain. Ale jelikož obtíže přetrvávala, před dvěma týdny mi pan doktor aplikoval injekci do zápěstí. Obtíže se zmírnily, nikoli zmizely. Co mi ale dělá starosti je zarudnutí kůže a hematom poblíž zápěstí (mimo středisko vpichu injekce). Po zátěži se mi stává, že šlacha vedoucí k palci vystoupne a hematom a zarudnutí se zvětší. Na pohmat je toto místo mírně bolestivé. Chci se proto zeptat, co to může znamenat a zda mám kontaktovat svého lékaře ještě před dobou plánované kontroly? Pro větší představivost přikládám foto zápěstí. Děkuji za Váš čas a přeji pěkný den. Ajka

Odpověď odborníka:

dobrý den, měla byste zajít za svých chirurgem před plánovanou kontrolou. Nevím, jakou injekci Vám aplikoval, pokud přetrvává bolest, bylo by asi na místě palec na nějaký čas zklidnit na dlaze. Zdravím, kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: