Hemeroidy

dobrý den, chci se zeptat, zda je opravdu nutné si enchat odstranit vnitřní hemeroidy, když nejsou žádné komplikace a koloskopie dobrá. Před 4 lety jsem si je 2x nechala odstranit Baronovou metodou, střídavě jsem pak měla různé problémy, tak jsme přestala, nyní necítím potřebu tam jít, stolice pravidelná, bez krve, když se mi odtamtud ozvali, proč už tam nechodím. Hrozí mi něco?

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemusíte určitě podstupovat nějaké zákroky,pokud nemáte potíže. Je je dobře nepodcenit ev. krvácení z konečníku a včas zajít na kontrolu,pokud se potíže objeví.Taky byste měla chodit na preventivní prohlídky. Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: