Hemeroidy a léčba trombózy

Dobrý den,od těhotenství (asi 3roky) mám hemeroidy. V současné době se léčím na parciální trombźu žilních splavů v mozku- užívám warfarin.Když se mi hemeroidy zvětšily, nejvíce mi pomohla Heparoid mast. Teď když užívám warfarin, nevím zda-li mohu heparoid aplikovat. Prosím, co doporučujete na hemeroidy při léčbě trombózy warfarinem. Zatím procházím spousty vyšetření. Prosím Vás, nemohl být příčinou trombózy v mozku právě hemeroiod? Ta vyšetření trvají příliš dlouho a musím přiznat, že to poznamenává moji psychiku. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Evo! Hepariod místně použitý na řiť by neměl ničemu vadit. Trombozu splavů skoro jistě nezpůsobily hemoroidy, určitě ne samy o sobě. Co se hemoroidů týče, dbejte na DOSTATEČNÝ přísun vlákniny stravou (zelenina, celozrnné výrobky, i doplňky!!), hodně pijte a po velké straně se neutírejte ale sprchujte, kdykoli je to možné. S léčbou trombosy splavů se svěřte odborníkům. Najděte si psychoterapeuta, který Vám pomůže obtížné období překonat.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x