Hemoroidy

Dobrý den,prosím o následující radu. Mám za sebou kolonoskopii v prosinci 2009 nalezeny jen hemoroidy I.stupně jinak nález v pořádku. Potom na chirurgii 2 zaškrtily ostatní malinké se prý zatáhly. Užívala jsem Detralex,dále už lék užívat nemám.Za 5 dní po této kontrole se mi udělal patrně zevní hemoroid celý fialový,bolel a píchal mažu ho mastí faktu trochu i krvácel.Nyní se zmenšil.Je možné ,že za tak krátkou dobu po kontrole by se třeba zvětšil zase některý vnitřní hemoroid a začal krvácet. Bylo by dobré dále užívat Detralex?A jak se léčí zevní hemoroid? Děkuji moc předem za odpověď a Váš čas.

Odpověď odborníka:

Všechny typy hemorhoidů se dají poměrně úspěšně zvládat pomocí Detralexu, ale je zapotřebí tento lék užívat dlouhodobě, ne jen v období zhoršení. Pokud dojde k akutnímu zhoršení jako ve vašem případě, doporučuje se užívat vyšší dávka - až 6 tbl. denně.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: