Herpes

  • Dotaz od: kissengirl
  • Publikováno: 18.12.2010
  • uLékaře.cz

Chtěla bych se zeptat jestli mezi smrtelné nemoce patří žloutenka typu B,C a genitální herpes simplex. Můžu se tím (žloutenkou B,C a genitálním herpesem) nakazit i při ústním (orálním) styku?

Odpověď odborníka:

Žloutenka C a B teoreticky smrtelná být může, herpes genitalis pro ženu rizikový není, ale pro její dítě (pokud by byla těhotná) infekce smrtelná být může. Přenos je možný i při orálním sexu.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Co bychom měli vědět o...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Články: Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Kolísavý krevní tlak, který...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: