Herpetický vir hhv-8

Dobrý den. Prosím Vás je možné abych se při nechráněném orálním styku s cizincem nakazila HHV-8? Diskutuje se o že nákaza tímto herpetickým virem je možná pohlavním stykem ale co v případě orálního styku? Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud je nákaza přenosná pohlavním stykem, je velmi pravděpodobné, že dojde i k přenosu při orálním styku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: