Hnědá čára a ha (urgentní)

Dobrý den, moc a moc prosím o radu... Před 22 dni jsem začala brát HA v druhé polovině prvního týdnu jsem ale odjela do zahraničí kde byl časový posun +3hodiny neuvědomila jsem si to a pilulku jsem brala stejně jako v ČR TZ. V 8:11... Takže jsem ji brala o 3hodiny dříve než jsem měla... Když jsem odlétala vzala jsem si pilulku o 5hodin dříve než jsem měla... Ten den jsem spala se svým přítelem... Nemám extra potíže jen jsem přecitlivělá, hodně jím a objevila se mi hnědá čára od pupíku až k ochlupení prosím o radu! Je to tím že jsem začala brát nově HA nebo můžu být těhotná? Předem děkuji za radu. Opravdu se bojím.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, časová tolerance antikoncepčních pilulek počítá s event. posunem při cestě do zahraničí. Pokud jste si tabletku vzala dřív než obvykle, určitě se nic nestalo. Pokud ale i přesto máte nějaké pochybnosti, udělejte si těhotenský test.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: