Hodnoty štitne zlazy po vysazeni antikoncepce

Dobrý den, beru Euthyrox 100 jiz pres pul roku. Před třemi měsíci jsem po 12 letech vysadila antikoncepci. Muže to mit vliv na změnu hladiny hormonu stitne zlazy? Dekuji a preji hezky den

Odpověď odborníka:

Dobry den,ak planujete graviditu je dobré dat si vysetrit hladiny hormonů šž již před otěhotněním.

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: