Hodnoty tsh

Dobrý den, moje hodnoty před 1/4 rokem TSH 5,797 a T4 - 14 , dostala jsem Euthyrox112, nyní hodnoty TSH 0,966 a T4 - 16,3, jsem strašně unavená, bolí mě klouby. Není dávka Euthyroxu 112 vysoká. Děkuji Dana

Odpověď odborníka:

Vážená paní Dano, podle uvedených hodnot je současná dávka Euthyroxu správná. Doporučuji Vám domluvit se s praktickým lékařem na vyšetření únavnosti a bolestí kloubů. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie
Pracoviště: Všeobecná fakultní nemocnice v Praze 2, IV. Interní klinika, Ambulance nutriční podpory

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: