Horečka, syn 3 roky

Nevím zda-li jít na pohotovost nebo ´to počká do pondělí´.Syn,3roky,má ode dneška teploty 38,7.Dala jsem mu Nurofen 3ml(13kg-hmotnost) a po třech hodinách mu ještě teplota neklesla.Má 38,6.Před měsícem měl diagnostikovanou streptokokovou angínu a přeléčenou antibiotiky.V pondělí máme jít teprve na kontrolní výtěr z krku.Momentálně si mi stěžuje na bolest v krku, je unavený a má příznaky spojené s horečkou.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Veroniko, doporučila bych Vám návštevu pohotovosti.Pravděpodobně by se opět mohlo jednat o anginu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: